Tarife cazare / zi


- single 180-210 lei
- dubla 200-240 lei
- tripla 220-260 lei
- apartament 250-280 lei

Tarife sauna / jacuzzi / hammam (baie turceasca)
-30 lei / persoana / sedinta (2 ore)

Pensiunea Denisa pune la dispozitie 6 camere duble, 4 camare triple si 2 apartamente cu spatii generoase (intre 18 si 40 mp), toate avind grup sanitare propriu.Camerele duble au pat matrimonial sau doua paturi. Camerele triple au pat matrimonial si un pat pentru o persoana. Apartamentele sunt formate din doua camere, una cu pat matrimonial, iar cea de-a doua cu o canapea extensibila de doua locuri.


Camerele si apartamentele au baie proprie, sunt dotate cu televizor si conexiune wireless gratuita.

Tarifele de cazare nu includ mic dejun , prinz si cina. La cerere, puteti sa va bucurati de savoarea mincarurilor preparate de specialisti in arta culinara.
Mai multe detalii in sectiunea "Restaurant"

Pensiunea Denisa a fost construita pentru a asigura un inalt grad de confort.


Pentru iubitorii de schi, la doar 20 de km de pensiune se afla pirtia Toplita. Pensiunea dispune de o sala de conferinte pentru 25 persoane, dotata cu proiector, ecran de proiectie, sonorizare si flipchart.


Pensiunea Denisa dispune de un ciubar incalzit cu lemne, dotat cu sistem de recirculare si filtrare a apei, precum si instalatie de aeromasaj. Pretul pentru folosirea ciubarului este 500 lei.

* Aceste tarife pentru camera sau apartament includ toate taxele. Pentru copiii cu virste de pana la 7 ani cazati in camera sau apartament cu parintii nu se achita cazare.

** Prinzul si cina sunt optionale